Follow by Email

SELAMAT MEMBACA..Jangan lupa tinggalkan komen atau cadangan agar Mya boleh buatkan cerita lebih menarik okeh!datang lagi...sayang korang...(^_*)

Jom follow blog Mya.... ;)

Thursday, 8 January 2015

Second novel... MENANTU DARIPADA MAMA...

 
 
macam dah lama sangat Mya tak update blog ni kan?hehehehe....diam tak diam, dah lebih setahun novel Andai Dia Jodohku di pasaran.
oke...sekarang ni Mya dah hasilkan novel yang kedua mya iaitu novel MENANTU DARIPADA MAMA. 
 
sebenarnya, MENANTU DARIPADA MAMA ni telah ditukar tajuk daripada cerita YA! AKU DAH JATUH CINTA yang mya dah post dalam blog ni. atas saranan pihak penerbit, Mya setuju untuk tukar tajuk novel tersebut. so, mya harap peminat-peminat novel ni bolehlah dapatkan novel tersebut di mana-mana kedai buku yang berdekatan. 
 
kalau kau orang malas sangat nak berjalan kan, boleh aje dapatkan secara online di laman penerbitan fajar pakeer. hihi....
 
mya harap kau orang puas hati dengan novel terbaru tersebut...nanti kalau ada sebarang komen, bolehlah emelkan terus pada mya. in shaa Allah.. mya akan cuba perbaiki segala kekurangan mya tu... 
 
thanks.... salam sayang, Mya aryssa....



 
 

2 comments:

ida said...

Dear Mya,

Dah abis baca Menanatu drp Mama. Love this story. Rasanya ida lebih suka this novel from yr. previous ones. Tapi jgn la kecik hati ye...dua2 criter pun best. Apa2 pun harap2 lepas ni ada la novel baru ok.

Sarjen Pencerita said...

Sayang awak juga..Salam rakan penulisku,Teruskan usaha menghasilkan karya..semoga terus maju...jangan lupa juga lawat blog sya ya kat https://ceritaberemosi.blogspot.my/

There was an error in this gadget