Follow by Email

SELAMAT MEMBACA..Jangan lupa tinggalkan komen atau cadangan agar Mya boleh buatkan cerita lebih menarik okeh!datang lagi...sayang korang...(^_*)

Jom follow blog Mya.... ;)

Thursday, 8 January 2015

Second novel... MENANTU DARIPADA MAMA...

 
 
macam dah lama sangat Mya tak update blog ni kan?hehehehe....diam tak diam, dah lebih setahun novel Andai Dia Jodohku di pasaran.
oke...sekarang ni Mya dah hasilkan novel yang kedua mya iaitu novel MENANTU DARIPADA MAMA. 
 
sebenarnya, MENANTU DARIPADA MAMA ni telah ditukar tajuk daripada cerita YA! AKU DAH JATUH CINTA yang mya dah post dalam blog ni. atas saranan pihak penerbit, Mya setuju untuk tukar tajuk novel tersebut. so, mya harap peminat-peminat novel ni bolehlah dapatkan novel tersebut di mana-mana kedai buku yang berdekatan. 
 
kalau kau orang malas sangat nak berjalan kan, boleh aje dapatkan secara online di laman penerbitan fajar pakeer. hihi....
 
mya harap kau orang puas hati dengan novel terbaru tersebut...nanti kalau ada sebarang komen, bolehlah emelkan terus pada mya. in shaa Allah.. mya akan cuba perbaiki segala kekurangan mya tu... 
 
thanks.... salam sayang, Mya aryssa....



 
 

3 comments:

ida said...

Dear Mya,

Dah abis baca Menanatu drp Mama. Love this story. Rasanya ida lebih suka this novel from yr. previous ones. Tapi jgn la kecik hati ye...dua2 criter pun best. Apa2 pun harap2 lepas ni ada la novel baru ok.

Sarjen Pencerita said...

Sayang awak juga..Salam rakan penulisku,Teruskan usaha menghasilkan karya..semoga terus maju...jangan lupa juga lawat blog sya ya kat https://ceritaberemosi.blogspot.my/

jamson wilson said...

Profit Quality Support from Gemini contact Number
Have you ever experience any mistakes while chipping away at Gemini and don't have the foggiest idea about the strategies to determine them at that point, you can make an approach the dynamic Gemini Support number 1800-665-6722 and talk about your issues with the well-capable specialists who are talented in handling the blunders and inquiries related with Gemini. The specialists esteem their customers subsequently they give the most straightforward and open arrangements with the goal that clients don't confront any trouble while executing them. For More Info Visit Here: https://www.cryptophonesupport.com/exchange/gemini/
Gemini number
Gemini support number
Gemini customer support number