Follow by Email

SELAMAT MEMBACA..Jangan lupa tinggalkan komen atau cadangan agar Mya boleh buatkan cerita lebih menarik okeh!datang lagi...sayang korang...(^_*)

Jom follow blog Mya.... ;)

Monday, 5 November 2012

Yuk berkenalan dengan "Ya! Aku Dah Jatuh Cinta..."

hai semua!! hari ni Mya nak update sikit pasal e-novel terbaru Mya..ala..yang Mya mintak suggest tajuk dulu tu lah... 
Mya rasa Mya dah dapat kot tajuk yang sesuai..kalau Mya letak tajuk 

YA! AKU DAH JATUH CINTA...

ok tak???
ok!
sekarang Mya nak perkenalkan pulak pada korang watak utama dalam e-novel tersebut...kalau yang dah baca (BAB 1) tu mesti dah tahu kan nama watak utama tu...

DANISH HAQEEM

WAN MADINA AISYA

Mya memang tengah menulis tentang e-novel ni sekarang..tapi baru beberapa bab...hope korang akan sentiasa sokong Mya keyh... :)

No comments:

There was an error in this gadget